İncelemeniz Gereken Binlerce Belge Varsa

İncelemeniz Gereken Binlerce Belge Varsa

20/6/2017
3
Dakika

İncelemeniz gereken binlerce belge varsa...

Yeni bir işe başladınız. Mevcut verilere hâkim olmanız gerekiyor ama nasıl ve ne kadar
sürede? Avukat, savcı, hâkim veya bir müfettişsiniz, binlerce klasör ve belge masanızda okunmayı bekliyor? Bir danışmansınız ve kriz anında size danışmak için bir takım evraklar verdiler.

Ne kadar sürede detayları kavrayıp, sorunu bulabileceksiniz? 

Uzun zaman önce bitmiş bir proje hakkında bilgi isteniyor. Belki bir firma adı, belki bir CAD çizimi veya hakediş raporu gerekiyor. Evraklar var ama tek tek bakmak zaman alıcı. Tozlu arşivlerde ya da hard disklerde aradığınızı bulmak kolay olacak mı?

Pek çok belge, belki komple bir hard disk, yüzlerce CD karşınızda duruyor ve sizden kısa sürede tüm bunları incelemeniz ve sonuç çıkarmanız bekleniyor. Peki ya çözüm?

Aradığınız çözüm: GEODI. İncelemeniz gereken binlerce belge varsa. Bu fotoğraf size de tanıdık geliyorsa hemen GEODI ile tanışın! Binlerce hatta milyonlarca belge arasından; ne arayacaksınız ve nereden başlayacaksınız?

Kimler, hangi firmalar, hangi sözleşmeler, hangi raporlar var, bunların yeri, ülkesi ve tarihi gibi yanıtlanmayı bekleyen pek çok soru olacak.


Arkanıza yaslanın ve bırakın GEODI çalışsın.

GEODI elinizdeki bütün veriyi ‘Doğal Dil İşleme’ ve ‘Yapay Zekâ’ tekniklerini kullanarak okuyan ve değerlendiren bir yazılımdır. GEODI işinize yarayacak pek çok bilgiyi önceden bulur.

Bu şekilde hiç tahmin etmediğiniz bir kişiyi veya bir banka hesap numarasına ulaşabilir veya bir CAD çiziminde kullandığınız parça numaralarını veya çizimi yapan kişiyi bulursunuz.

Dokümanlarınızı harita üzerinde görmek çok farklı bir deneyimdir. Kişi, yer, tarih, mahal ve diğer bilgiler arasındaki ilişkiler çok daha net olarak görünür. Bir mahale ait belgeler veya kilometre  içeren dokümanlar, CAD çizimleri veya hak edişler otomatik olarak çıkar.

Hangi belge hangi dilde yazılmış bunları da biliyoruz. İngilizce, Almanca, İtalyanca hatta Çince! Böylece çeviri ihtiyacı olabilecek belgeleri daha işe başlarken öğrenirsiniz.

Word, Excel, PowerPoint, PDF, e-Postalar, Fotoğraflar, Autocad ve Netcad dosyaları, farklı yazılımlara ait veri tabanları, web sayfaları ve Twitter hesapları gibi pek çok formattaki içerik okunur.

Kişiler, TC Kimlik Numaraları, Parseller, Kilometreler, Mahaller, Poz Numaraları, Banka Hesap Numaraları, Tarihler, İller, İlçeler, Ülkeler, Kredi Kartı Numaraları, Firma Adları, Okullar, Partiler, Parça Numaraları ve sayamayacağımız kadar çok veriyi önceden çıkarıp size sunar.


GEODI kişisel bilgisayarınızda veya sunucunuzda çalışabilen bir yazılımdır. Verileriniz herhangi bir şekilde dışarıya çıkmaz. Her türlü içeriğe not alabilirsiniz. Aldığınız notlar ile dilediğiniz sayfaya veya bir CAD dosyasındaki konuma gidebilirsiniz. Verilere erişim yetkisi kişi ve içerik bazında belirlenebilir.

GEODI tüm bunları birkaç saat içinde yapar!

Ve sonrası, 

Otomatik olarak çıkarılmış veriler size büyük kolaylık sağlar. Ek olarak dilediğiniz kelime(ler) ile arama yapar ve bulduğunuz içeriği yine GEODI ile görüntülersiniz. Ofis dokümanları, CAD dokümanları veya veri tabanı fark etmez! İçerikleri üzerine not almak GEODI’nin önemli özelliklerinden birisidir. Aldığınız notlar da içeriğe dahil olur ve sonraki aramalarınızda görünür.

GEODI ile keyifli keşifler dileriz.

İlginizi Çekebilecek Başlıklar